У Львові створили оперативний штаб реагування на випадок воєнної загрози

1583 0
ЛМР звернеться до уряду з пропозицією спростити процедуру закупівель для облаштування підрозділів сил тероборони та функціонування міста.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

У Львові створили оперативний штаб реагування на випадок воєнної загрози. Про це повідомив сьогодні, 22 лютого, міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Як допомогти українським військовим. Організації, контакти та реквізити 

«Ми готуємо місто до функціонування в умовах надзвичайної ситуації. Насправді цей процес триває вже більше ніж пів року. У Львові створено оперативний штаб реагування на випадок воєнної загрози», – повідомив Андрій Садовий.

Завтра у Львові відбудеться позачергове засідання сесії Львівської міської ради. У місті мають окремо проговорити та визначити потреби військових, які перебувають на передовій.

Депутати ЛМР звернуться до уряду з пропозицією спростити процедуру закупівель для облаштування підрозділів сил територіальної оборони та функціонування міста.

Також міський голова заявив, що ЛМР підтримує пропозицію МЗС про розірвання дипломатичних відносин з Росією. 

Читайте також: Тимчасова повірена у справах США в Україні пояснила, чому працівники посольства переїхали до Польщі 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv зібрало найбільш поширені питання про виникнення надзвичайних ситуацій через загрозу вторгнення Росії, і підготувало відповіді, що робити, якщо раптом відімкнуть воду, світло, інтернет, чи вистачить ліків, продуктів у місті та області і де прийматимуть біженців.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!