У Львові та області запрацювали пункти обігріву. Адреси

1018 0
Роботу розпочали понад 130 пунктів обігріву.
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

На Львівщині понад 130 пунктів обігріву розпочали працювати. Приміщення можна використовувати як для обігріву населення, так і для відстою техніки. Кожна громада самостійно організовує такі пункти на своїй території. Про це повідомляють у ЛОДА.

Читайте також: Якою буде погоджа на Новий рік у Львові. Прогноз від синоптика

На території області працюють стаціонарні та рухомі пункти обігріву. Стаціонарні пункти розташовані в усіх семи районах Львівщини, а рухомі є лише у Дрогобицькому районі.

У Львові працюють два пункти – у Центрі обліку та нчного перебування безхатьків, що на вул. Кирилівській, 3а, та у приміщенні БО «Регіональний центр соціальної адаптації» на вул. Личаківській, 56.

Рухомий пункт бобігріву розташований у КП «Дрогобичводоканал» на вул. Федьковича, 11. Цей пункт розгортається за потребою. 

Нагадаємо, що до кінця грудня погода у Львові та області буде більш теплою та дощовою. А на початку січня на Львівщину прийдуть морози та похолодання. Зокрема, з 1 до 5 січня синоптики прогнозують антициклонну морозяну погоду.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!