У Львові тестують оплату проїзду в трамваї банківською карткою

4097 0
Термінали для оплати встановлено у трамвайному вагоні №1088, який курсуватиме на різних маршрутах.
Фото: wikipedia.org

Фото: wikipedia.org

Від сьогодні у трамвайному вагоні №1088 у тестовому режимі почали працювати термінали для оплати проїзду за допомогою банківської картки. Цей вагони курсуватиме на різних трамвайних маршрутах, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як вказано в повідомленні, технологія передбачає можливість оплати трьома способами: через магнітну стрічку, чіп, а також безконтактний спосіб оплати NFC.

Читайте також: У всіх трамваях і тролейбусах Львова почав діяти безконтактний спосіб оплати. Інструкція

«Поки що такі термінали будуть лише на двох вагонах. Після того, як тестовий період пройде успішно, ЛКП «Львівелектротранс» розглядає можливість встановлення терміналів для оплати проїзду на усіх транспортних одиницях львівського електротранспорту», - розповів Іван Бондар, начальник відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

За його словами, система передбачає можливість оплати з допомогою платіжних карток усіх банків світу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!