У Львові трапилася ДТП за участі бетонозмішувача та електросамоката

8911 0
Водій на бетонозмішувачі наїхав на скутериста.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

У Сихівському районі Львова трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі бетонозмішувача Renault та електросамоката. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Аварія трапилася сьогодні, близько 12:00, на перехресті вулиць Стрийської – Наукової. 

Читайте також: На Львівщині внаслідок ДТП постраждали троє дітей

Як уточнила Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, водій на бетонозмішувачі наїхав на скутериста. Попередньо вони не розминулися на переході. На місце прибули медики, потерпілого госпіталізували до лікарні. Він перебуває у реанімаційному відділенні.

Наразі обставини та причини ДТП встановлюють слідчі. 


Нагадаємо, що протягом травня у Львові надійшло дев'ять викликів про дорожньо-транспортні пригоди за участю електросамокатів. Станом на початок червня їх вже було близько 15. У Львові минулоріч напрацювали правила, що стосуються саме користувачів електросамокатами. За ухвалою, яку прийняли депутати на засіданні сесії ЛМР, дозволили рухатись по тротуарах, пішохідних доріжках, у парках, скверах та на паркувальних майданчиках на електросамокатах, але тільки зі швидкістю до 5 км/годину. Детальніше читайте у матеріалі.

Ольга Коваль

Фото: Типовий Львів/Телеграм-канал, патрульна поліція Львівської області

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!