У Львові травматолога держклініки підозрюють в отриманні хабара

3142 0
Ймовірно йдеться про лікаря 5 міської поліклініки.
фото умовне

фото умовне

Працівники Державного бюро розслідувань проводять обшуки та слідчі дії щодо можливого отримання неправомірної вигоди одним із лікарів-травматологів у Львові. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

Інцидент трапився сьогодні, 17 квітня, в одній із міських поліклінік, що на вул. Виговського 32. Додамо, що за цією адресою розташована 5-а міська клінічна поліклініка. 

Читайте також: Куди скаржитися, якщо в лікарні вимагають гроші чи відмовляють у наданні безоплатних послуг. Пояснення

Нагадаємо, Національна служба здоров’я України опублікувала перелік скарг на медзаклади Львівщини за весь 2023 рік та за кожен місяць окремо. КНП «5 міська клінічна поліклініка Львова» отримала 5 скарг за минулий рік та увійшла до списку клінік, на які найбільше скаржаться люди. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!