У Львові триває міжнародна конференція ІТ Аrena. Фото

1995 0
ІТ Arena 2018 зібрала майже три тисячі учасників.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

На Арені Львів триває другий день наймасштабнішої ІТ-конференції Східної Європи IT Arena, у якій беруть участь майже 3 тисячі учасників. 

Сьогодні серед спікерів представники компаній Google, Intellias, OLX Group,  ELEKS, Tesla, ex-Uber, Designdrives.org/BMW. Під час фестивалю Futureland 2018, який стартує о 20:00, відбудеться нагородження Startup Competition — найкращі страртап-проекти, які презентували під час ІТ Arena.  Призовий фонд цього року становить $ 10 000 і $ 5000. Крім цього, переможець отримає двотижневу поїздку в Кремнієву Долину від Startup Embassy та менторство від Techstars. 

ІТ Арена триватиме з 28 по 30 вересня та збере понад 2500 учасників з України та світу. Серед закордонних спікерів — представники компаній Tesla, Uber, Soundcloud, Facebook, Google, Linkedin. Усіх спікерів можна переглянути за посиланням.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!