На правах реклами

У Львові у комплексі Viking Park відкрили бізнес-центр у скандинавському стилі

5221 0
Viking Park, в якому відкрили новий бізнес-центр, – це мультифункціональний діловий та житловий мікроквартал, в якому будують і житлові секції з квартирами, і апартаменти.
Фото з презентації бізнес-центру класу «А» у Viking Park

Фото з презентації бізнес-центру класу «А» у Viking Park

У Львові презентували бізнес-центр класу «А» у житлово-офісному комплексі Viking Park на вул. Зеленій-Пимоненка. У межах презентації відбулася також панельна дискусія «Інвестиції і розвиток Львова» за участі засновника Dragon Capital Томаша Фіали, міського голови Львова Андрія Садового та засновника товариства «Реновація» Олега Лаврика.

«Ця вулиця отримала поштовх. Вона отримала Viking, який, на мою думку, задав певний тон та певний стандарт», –  сказав міський голова Андрій Садовий під час презентації нового бізнес-центру Viking, що збудували на вул. Зеленій- Пимоненка.

Участь в дискусії взяли також генеральний директор та засновник інвестиційної компанії «Dragon Capital» Томаш Фіала, і засновник товариства «Реновація» Олег Лаврик.

«Ми справді інвестуємо у Львів дуже багато. Він у нас на другому місці після Києва за обсягом інвестицій. Тут мінімальна бюрократія, можна швидко отримати дозволи на роботи, тому ми відчуваємо себе тут, як в Центральній Європі, де інвестиції робити дуже просто та без затримок. Саме тому Львів відрізняється від дуже багатьох міст України», – розповів Томаш Фіала.

Читайте також: Dragon Capital придбав Львівський індустріальний парк

Viking Park, в якому відкрили новий бізнес-центр, – це мультифункціональний діловий та житловий мікроквартал, в якому будують і житлові секції з квартирами, і апартаменти.

«З проектним задумом цього комплексу ми працюємо давно. Десь у 2017 році ми розпочали перші передпроектні пропозиції з нашими партнерами. Тоді для нас було кілька критеріїв, які ми для себе поставили та яким слідуємо», – розповів Олег Лаврик.

Такими критеріями, за його словами, є комфорт людей, які мають тут працювати, і мешканців, які будуть жити, екологічність та прагнення привнести у Львів нове ставлення до архітектури.

«Нам було важливо, аби тим людям, які будуть проводити тут більшу частину свого життя, було комфортно та затишно. Ми зібрали найкращі пропозиції й матеріали та ідеї, що зараз є новітніми у Європі», – розповів Олег Лаврик.

Так виникла концепція скандинавського стилю і символу всього комплексу та розвитку інфраструктури.

Сам бізнес-центр VIKING складається з двох секцій на 9 та 12 поверхів загальною площею 18 770 кв.м. Проходить «зелену» сертифікацію згідно з міжнародними стандартами BREEAM. Сучасні офісні приміщення бізнес-центру продумані до деталей, починаючи від інженерних систем, планувальних рішень і закінчуючи інтер'єрами лобі та зон загального користування, кажуть у компанії. 

«Цілком очікувано, що першими орендарями бізнес-центру стали саме IT-компанії. Відповідність міжнародним вимогам, формат open space, панорамне скління, інтелектуальна система управління ліфтами з прямим доступом до паркінгу, великий мультимедійний екран, цілодобова охорона комплексу, розвинуті зовнішня та внутрішня інфраструктура, тощо –  стають вирішальним фактором при виборі офісних приміщень», – говорять в компанії.

Міський голова Львова Андрій Садовий, оглядаючи комплекс, зазначив, що тут є зони для відпочинку, територія для дитячого садочку та дитяча відпочинкова зона, а також паркінг. До того ж, тут створять велоінфраструктуру після реконструкції вулиці Зеленої.

«Тут поруч є католицький університет та багато цікавих об’єктів. Цей район отримує новий поштовх, завдяки Viking», – підсумував міський голова.

Читайте також: Поблизу церкви Анни у Львові планують збудувати конгрес-хол, музей і велику парковку

Додамо, що житлова частина комплексу Viking Park об’єднує кілька секцій, в яких 400 квартир, в тому числі з великими терасами та патіо, громадські і комерційні поміщення на перших поверхах, підземний паркінг та дитячий клуб. Перші частини комплексу уже збудовані, зараз відкрили нові черги, зокрема в червні розпочали будівництво секції з апартаментами від 35 кв.м. Весь житловий комплекс планують здати в експлуатацію вкінці 2022 року.

Фото бізнес-центру VIKING

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!