У Львові у псевдоволонтера вилучили чотири автівки – їх передадуть ЗСУ

2218 0
Чоловік продавав гуманітарну допомогу в умовах воєнного стану.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові чоловіка, який продавав гуманітарну допомогу в умовах воєнного стану, засудили до відбування терміну у в'язниці. У псевдоволонтера вилучили чотири автівки, які передадуть на ЗСУ.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

У суді довели, що зловмислиник організував продаж автомобілів на суму понад 17,5 тис. доларів, які були ввезені на територію України як гуманітарна допомога для потреб ЗСУ. Оголошення про продаж автівок він розмістив на одному з веб-сайтів. 

Читайте також: Львів'янин за 6 тисяч доларів переправляв ухилянтів за кордон

Чоловіку призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням іспитового строку 2 роки.

Нагадаємо, що на Львівщині судитимуть трьох ухилянтів, які з допомогою підроблених документів планували виїхати за кордон. Тепер чоловікам загрожує до двох років позбавлення волі.

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!