У Львові утворилися черги за поштовими марками. Фото дня

4537 0
Йдеться про нову марку з російським воєнним кораблем – «Російський воєнний корабель... Все!».
Фото: Твоє Місто/Антоніна Костик

Фото: Твоє Місто/Антоніна Костик

Сьогодні, 23 травня, біля головного офісу Укрпошти у Львові на вул. Словацького, 1 утворилась черга за новою маркою з російським воєнним кораблем – «Російський воєнний корабель... Все!».

Зазначимо, що для старту продажу цієї марки обрали 40-ий день з моменту потоплення крейсера «Москва».

Чимало людей, щоб купити марку стоять в черзі кілька годин. 

«Я стою за маркою з 12:00. Цю марку я хочу придбати для своїх батьків, які зараз за кордоном, в пам'ять про те, що відбувається в Україні. Маю надію, що також зможу цю марку продати за гроші, які потім відправлю на ЗСУ», — сказала у коментарі Tvoemisto.tv львів'янка Марія.

«В черзі стоїмо з 10 години ранку. Ця марка є важливою для мене, гадаю через декілька років вона буде дуже цінна, і я зможу її перепродати», — каже львів'янка Олеся.

За маркою в черзі стоять не тільки містяни, але й колекціонери.

«Я колекціоную марки, в мене їх є кілька десятків. Раніше купував першу марку з кораблем, а тепер хочу придбати цю, адже вони для мене є дуже важливими», — повідомив колекціонер Василь.

Зазначимо, що вартість аркуша (3 марки та 3 купони) коштують 69 гривень.

Нова поштова марка з російським кораблем

Додамо, що за словами генерального директора АТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського,  на перший тиждень у відділення передали 1 мільйон марок, тобто стільки, скільки всього було попередньої марки.

Антоніна Костик

Фото авторки


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!