У Львові в аварію потрапив службовий автомобіль «Ензиму». Загинув їхній працівник

2619 0
Водію в дорозі стало погано, внаслідок чого він втратив керування та врізався у стовп.
Фото: Компанія Ензим

Фото: Компанія Ензим

Сьогодні на розвороті вулиці Луганської поблизу вулиці Стрийської трапилась ДТП за участю службового автомобіля «Компанії Ензим». За попередніми даними, водію Івану Мудрику в дорозі стало погано, внаслідок чого він втратив керування та врізався у стовп. Від отриманих травм він помер.

За даними «Ензиму», у трьох пасажирів автівки незначні травми, вони зараз на обстеженні у лікарні. Інші учасники дорожнього руху внаслідок ДТП не постраждали.

«За висновками дорейсового огляду водіїв, який Іван Мудрик пройшов сьогодні о 7:56, його показники були в нормі та він був допущений лікарем до виконання своїх обов’язків. Всією командою «Ензиму» глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті нашого колеги», – йдеться у повідомленні.

Івану Мудрику було 56 років. У команді «Ензиму» він працював із 2009 року.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!