У Львові в роботі «Київстару» стався збій. У чому причина

6430 0
Користувачі оператора повідомляють про перебої зі зв'язком та інтернетом.
Умовне фото

Умовне фото

Вже понад добу у Львові чимала кількість абонентів скаржаться на збої у роботі мобільного оператора «Київстар». Зокрема, повідомляють про перебої зі зв'язком – неможливо здійснити вихідні дзвінки, і інтернетом. Також частині користувачів некоректно показує залишок на рахунку, і іншу сервісну інформацію. 

Читайте також: Чому зникає зв'язок та інтернет, коли немає світла. Пояснення

У одному із львівських сервісних центрів «Київстару» Tvoemisto.tv підтвердили наявність проблеми, і уточнили, що це повʼязано через російські атаки на енергетичну інфраструктуру. Представники компанії-оператора кажуть, що вирішують технічні проблеми. Наразі невідомо, коли саме відновиться повноцінний зв'язок.

Tvoemisto.tv офіційно звернулось до представників компанії «Київстар», однак ситуацію поки що не коментують. Станом на 16:40 на офіційних сторінках у соціальних мережах оператора жодної інформації про перебої із звʼязком і інтернетом немає.

Що робити, якщо зникне мобільний зв'язок читайте тут.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!