У Львові в школі учень розпилив перцевий балончик. Трьох дітей госпіталізували

1022 0
Ще 7 дітям надали допомогу і відпустили додому.
фото умовне

фото умовне

Сьогодні, 4 квітня, у Львові у середній загальноосвітній школі №91, що на вул. Варшавській, учень розпилив у коридорі закладу перцевий балончик. Діти, які вийшли на перерву, надихались, як наслідок, до них викликали медиків. У дитячій лікарні святого Миколая сімом дітям надали необхідну медичну допомогу на відпустили додому, трьох дітей госпіталізували у відділення старшого дитинства. Про це повідомили у ЛМР. 

«Між третім і четвертим уроком учень 10 класу вийшов на коридор і розпилив перцевий балончик, який придбав кілька днів до цього у супермаркеті. Коли діти почали виходити на перерву, вони надихалися і почали звертатися у медпункт. Станом на зараз є діти, які перебувають у лікарні. Зараз проводимо роботу з цим учнем, уже телефонували до мами, так виглядає, що дитина із сім’ї у складних життєвих обставинах. Також ми проведемо профілактичні заходи для попередження у майбутньому таких речей у всіх школах», – розповів керівник міського управління освіти Андрій Закалюк.

Читайте також: У Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням у груди 

Як пояснила керівниця міського управління охорони здоров’я Марта Матюшко, до дитячої лікарні святого Миколая доправили 10 дітей. Сімом із них надали необхідну допомогу і відправили додому на амбулаторне лікування. А трьох дітей госпіталізували у відділення старшого дитинства лікарні, де медики продовжують надавати їм необхідну терапію. 

Нагадаємо, біля пам'ятника Степану Бандері у Львові літня жінка приснула в обличчя випускниці перцевим балончиком. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!