У Львові відбудеться благодійний симфонічний вечір для збору коштів на ЗСУ

562 0
На концерті буде програма з творів Людвіга ван Бетховена та Євгена Станковича.

У Львові сьогодні, 5 квітня, відбудеться симфонічний вечір під назвою «Добродіяння». Окрім музичного наповнення — програми з творів Людвіга ван Бетховена та Євгена Станковича — Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії пропонує слухачам долучитись до важливої місії підтримки українських військових.

Увесь касовий збір з цього концерту буде спрямовано на купівлю комп’ютерної спецтехніки для аеророзвідки, вдалого планування і виконання роботи 48-го окремого штурмового батальйону імені Номана Челебіджіхана та Центру спеціальних операцій «Альфа».

Для благодійної місії оркестр запросив відомих київських виконавців, диригента Володимира Сіренка та соліста Дмитра Ткаченка, виступити на сцені філармонії.

Читайте також: В Україні запустили збір «Рій Помсти» на п'ять тисяч FPV-дронів для ЗСУ

Скрипаль Ткаченко розповів: «Симфонія № 5 «Пасторалей», яку я виконаю — надзвичайно складний твір, що потребує вкрай багато репетицій та підготовки. Тому як усі твори такого штибу, його не часто можна почути на концертних сценах. Але хочу висловити надію, що львівська публіка оцінить цю нагоду, адже — це однозначно твір, який дуже важко забути після прослуховування. Євген Станкович написав цей твір близько 50 років тому, будучи дуже молодим. Але просто дивовижно, як цей митець бачив майбутнє. Твір звучить актуально у часи цієї жахливої війни».

Придбати квитки та здійснити донат можна за посиланням

Партнерська публікація

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!