Україна

В Україні запустили збір «Рій Помсти» на п'ять тисяч FPV-дронів для ЗСУ

475 0
Мета збору – 130 000 000 гривень.
фото умовне

фото умовне

2 квітня Благодійний фонд Сергія Притули спільно з онлайн-сервісом виклику авто Uklon та Холдингом емоцій «!FEST» запустили збір на 2500 денних і 2500 нічних FPV-дронів. Мета збору – 130 000 000 гривень. 

Перші внески, по 5 000 000 гривень, переказали Uklon та FEST. Ще 1 000 000 гривень фонд передає зі збору «Рій Помсти 2.0».

«FPV-дрони з попередніх зборів відправились на фронт. Час збирати новий «Рій Помсти». Щоб ворог не знав спокою ні вдень, ні вночі. Час влаштувати їм цілодобове пекло!», – сказав Сергій Притула.

За зібрані кошти будуть придбані та передані Силам оборони: 5000 FPV - 2,5 тисячі денних і 2,5 тисячі нічних. 

Тепловізійні дрони працюватимуть в глибоку ніч з досвідченими екіпажами. Цей клас FPV є ефективним у перерізанні логістичних шляхів та знищує техніку противника під час її нічного переміщення. 

Дрони з камерою нічного бачення використовуються в сутінках – рано вранці та пізно ввечері. Також ефективно працюють у світлі та місячні ночі. Тож, весною та влітку дані дрони зможуть довше працювати на позиціях.

Таке поєднання різних класів FPV дозволить вражати техніку та живу силу ворога незалежно від часу доби.

Усіх небайдужих закликають долучатись донатом наступними способами: 

  • У додатку Lokal натиснувши на дрон на головній сторінці та обравши відсоток накопичених бофонів з чеку, що буде автоматично перераховуватися на збір.

  • Грошима на банку Monobank.

  • Грошима через LiqPay (ПриватБанк).

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!