Львів'ян кличуть на Фестиваль сім'ї біля Франкового університету

1105 0
Старт фестивалю о 15:00 годині.
Фото Unsplash

Фото Unsplash

У Львові сьогодні біля пам'ятника Івану Франку, що на вулиці Університетській, 1, відбудеться Фестиваль сім'ї «Міцна родина - сильна Україна».

Фестиваль триватиме з 15:00 по 18:00, вхід безкоштовний.

За програмою, будуть різні конкурси, екуменічна молитва за українські сім'ї, змагання, майстер-класи та концерт дитячих колективів. 

Читайте також: Тернові ігри, футбол босоніж та етногурти. На Львівщині пройде фестиваль «Зашків»

Крім того, у Патріаршому домі, що розташований на вулиці Хуторівка, 35б, відбудеться науково-практичний семінар «Сімейна політика в Україні: стан та перспективи».

Організаторами фестивалю є Комісія УГКЦ у справах родини та мирян, Львівська архидієцезія РКЦ, Львівська єпархія ПЦУ, Церква Євангельських Християн Баптистів «Віфанія» та Львівська Архиєпархія УГКЦ. Усіх учасників та відвідувачів просять дотримуватися карантинних правил «жовтої зони». 

Фото Unsplash 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!