У Львові відбудеться громадське слухання щодо будівництва на вулиці Хмельницького

3137 0
У середу, 13 квітня, у Львові відбудеться громадське слухання щодо будівництва дев’ятиповерхового житлового будинку із дворівневим підземним паркінгом на вул. Б. Хмельницького, 249 (корпус 26). Про це повідомили у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради.
Фото: pekarstas.com

Фото: pekarstas.com

Слухання відбудеться в актовому залі Шевченківської районної адміністрації (вул. І. Липинського, 11) Початок о 17:00 год.

Зазначимо, що відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», проведення громадського слухання щодо окремих випадків будівництва не передбачено і не було обов’язковим для забудовника.

Ініціатором слухання є постійна комісія архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради, яка має таке право згідно з статтею 28 чинного «Статуту територіальної громади міста Львова».

Забудівник – ТзОВ «Кристал-Медіа» дав згоду взяти участь у слуханні та представити проект майбутньої забудови. На слухання також запрошені посадовці департаменту містобудування, Держархбудінспекції, депутати Львівської міської ради.

Свої пропозиції та зауваження щодо проекту можна буде подати під час громадського слухання, а також заповнивши та відправивши забудовнику спеціальну анкету, яка є на сторінці з матеріалами слухань.

З детальними матеріалами можна ознайомитись за посиланням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!