У Львові відбудеться міжнародний тенісний турнір

1651 0
Уже цієї неділі у Львові стартує престижний міжнародний тенісний турнір. Триватиме він рівно тиждень, а на змагання з’їдуться спортсмени із 27 країн світу. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.
фото: sportarena.com

фото: sportarena.com

 Упродовж 10 - 17 липня у Львові на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (колишній «Спартак»), що на вул. Мельника, 18, стартує престижний міжнародний тенісний турнір III категорії «ITF LION CUP».

За головні призи турніру змагатимуться 128 спортсменів віком до 18 років з 27 країн світу. Зокрема на турнір до Львова прибудуть спортсмени з України, Туреччини, Франції, Росії, Швейцарії, Аргентини, Польщі, Сербії, США, Норвегії, Німеччини, Литви, Естонії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Чехії, Ірландії, Латвії, Болгарії, Швеції, Бельгії, Молдови, Канади, Індії, Нової Зеландії та Бразилії.

Зокрема, на турнірі Львівщину представлятимуть такі спортсмени: Святослав Ільницький, Ярослав Сокирка, Андрій Тавпаш, Анна Мартиманова, Анна Гінка, Анна Нападій, Софія Бабич, Марта Тавпаш, Аліна Цюрпалевич та Ірина Тристан.

У суботу, 9 липня, у приміщенні федерації тенісу Львівщини відбудеться реєстрація учасників, а у неділю вже проведуть усі кваліфікаційні матчі.

16 липня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» відбудуться фінальні змагання у парному розряді.

Фінали серед гравців одиночного розряду заплановані на 17 липня.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!