У Львові відбудеться забіг у пам’ять про загиблих Героїв

1545 0
Це щорічний захід, який пройде у Стрийському парку 28 серпня.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

У Львові почалася реєстрація на щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», який пройде у суботу, 28 серпня, у Стрийському парку. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА. 

Це Всеукраїнський спортивно-масовий захід, що відбувається в пам’ять про загиблих Героїв.

Для дорослих є доступна дистанція у розмірі п’яти кілометрів, а для дітей – 100 та 300 метрів

Читайте також: Як не добігти до трагедії. Аналіз нещасного випадку на Львівському півмарафоні

«Це можливість пробігти за кожного з тих, хто захищав нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших Героїв», – зауважив керівник управління молоді та спорту Роман Хім’як.

Забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України» вшановує пам’ять загиблих воїнів АТО й ООС та є виявом подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни.

На спортивному заході кожен учасник має пробігти обрану ним дистанцію із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України. Можна повідомити ім’я родича чи друга, номер з іменем та прізвищем загиблого воїна буде присвоєно бігунові при реєстрації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!