У Львові відбулась церемонія нагородження молоді

1203 0
Нагородження з нагоди Дня молоді проводять вже вдруге.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові з нагоди Міжнародного дня молоді вже вдруге відбулась церемонія нагородження молоді «Сміливі». Про це повідомили в Львівській міськраді.

«Мета цієї церемонії – подяка молоді, яка незважаючи ні на що змінює країну та себе на краще. Ініціатори премії – управління молодіжної політики Львівської міської ради та мережа молодіжних просторів «Твори!», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: «Ми не можемо їм сказати, що вони нікому не потрібні»

Зазначимо, що цьогоріч нагородили 15 учасників: 10 молодих людей та 5 команд, які щодня демонструють свою рішучість змінювати країну та місто Львів.

Переможцями стали:

  • Ростивлав Радиш – активний волонтер та громадський діяч. Номінація: «Волонтерське серце міста».

  • Сашко Боїм – молодий підприємець в сфері подій та ресторанної індустрії у Львові. Номінація: «Гастрономічне волонтерство».

  • Микола Лехновський – засновник першої молодіжної лабораторії, що супортить всій молоді створювати та розвивати власні стартапи в сфері науки. Номінація: «Мрії, що здійснюються».

  • Анна Іванічева – засновниця і голова ГО «Майстерня Мрій», що допомагає людям із ментальними порушеннями. Номінація: «Мрії, що здійснюються»

  • Олена Вузька: діяльність: Керівниця проекту «Мій телефонний друг». Номінація: «Моя подруга-волонтерка».

  • Павло Медина – засновник та керівник молодіжного центру «Нові крила», керівник "Першого молодіжного телеканалу". Номінація: «Молодіжний титан».

  • Дмитро Жлутенко – творець благодійного фонду «Лапа Дзиги». Номінація: «Наймиліша благодійна ініціатива».

  • Ксенія Балук – пластунка, що вже понад 10 років розвиває пласт і волонтерить. Номінація: «СКОБ 2023».

  • Дарія Хорошко – творець спортивного простору «Мафка», який займається спортивною реабілітацією жінок-біженців. Номінація: «Швидше. Вище. Сильніше. Разом».

  • Кирило Невдоха – керівник низки волонтерських та благодійних проектів всеукраїнського масштабу. Номінація: «Громадський вдосконалювач».

  • Медичний батальйон «Госпітальєри» – добровольча організація парамедиків. Була заснована Яною Зінкевич у 2014 році на початку російсько-української війни. За цей час було здійснено більше 12 000 евакуацій поранених з зони бойових дій. Номінація: «Заради кожного життя».

  • Команда простору міського садівництва та городництва «Розсадник»  - публічний простір популяризації міського садівництва та городництва, який з 2021 року розбудовується у парку «Залізна вода» силами громадських організацій «Плато» та «Екотерра», небайдужих мешканців, міжнародних інституцій, свідомого бізнесу. Номінація: «Екоінноватор»

  • Адміни першої приватної мемарні  – роблять добрі справи без державних нагород чи визнання. Щодня допомагають десяткам, сотням, тисячам військових і їх рідним, закриваючи мільйонні збори. Також тримають інформаційний фронт, їхня інформаційна кампанія завжди чітка і логічна. Співучасники Першого приватного вертепу, який відвідував бійців на фронті. Автори програми «Циркулярка». Номінація: «Добрі справи не мають обличчя»

  • Волонтерський центр «Ideya» –  Номінація: «В об’єднанні сила».

  • Радіо Сковорода – Перше україномовне мандрівне онлайн-радіо. Номінація: «У різних місцях - почуті усюди».

Нагадаємо, що дев’ятирічний хлопчик зі Львівщини зібрав для Збройних сил України вже три мільйони гривень за понад рік, який він їздить усією областю зі співами.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!