У Львові відбулася акція на підтримку полонених бійців. Фото

1166 0
Акцію біля Оперного театру провели з метою нагадування про бійців та захисників Маріуполя, які понад 1,5 року утримуються агресором в полоні.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Сьогодні, 10 грулня, у Львові та ще щонайменше 11 містах України одночасно пройшла акція «Не мовчи! Полон вбиває!». Це нагадування про українських військовополонених. Про це повідомили в асоціації родин захисників  «Азовсталі».

Акцію біля Оперного театру провели з метою нагадування про бійців та захисників Маріуполя, які понад 1,5 року утримуються агресором в полоні.

«Цей захід у форматі живого коридору з картонками в руках є продовженням акції родин військовополонених, яка відбулася в Києві 3 грудня. Ми прагнемо, щоб кожний памʼятав про оборонців «Азовсталі», які понад 560 днів знаходяться в катівнях ворога, та боровся за їх визволення. Про те, що війна – триває, і нам треба обʼєднатися, аби вижити самим та зберегти Україну», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 13 жовтня біля Львівського оперного театру родичі полонених захисників Маріуполя зібралися на мирну акцію підтримки. ГО «Волю захисникам Маріуполя» організувала автопробіг всією Україною.

Ірина Давосир

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!