У Львові відкрили для проїзду дві вулиці

1537 0
Після ремонту для проїзду відкрили вул. Б. Хмельницького та частину вул. С. Бандери.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Від сьогодні, 23 серпня, у Львові відкрили для проїзду громадського та приватного транспорту вул. Б. Хмельницького та частину вул. С. Бандери, зокрема на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця. Згодом автобусні маршрути №25 та №20 відновлять звичний рух. Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Ремонт на вул. Б. Хмельницького тривав два роки. Тут замінили всі комунікації, постелили якісне дорожнє покриття, облаштували нові тротуари вело доріжки, острівці безпеки, кишені для паркування та зупинки для громадського транспорту. Наразі ще планують проводити незначні роботи на бічних вулицях, зокрема, на вул. Кукурудзяній.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Коли відкриють вулиці Бандери, Хмельницького і Пекарську

Вул. С. Бандери відкрита для проїзду приватного транспорту на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця. Як інформує пресслужба міськради, ремонт всієї вулиці планують завершити до кінця цього року.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!