У Львові відкрили незвичний хлібний зі стріт-кафе

10575 1
«Концерн Хлібпром» відкрив оновлений заводський магазин при Львівському хлібозаводі №5 за адресою вул. Хлібна, 2. Відтепер в магазині представлений увесь широкий асортимент продукції, що виготовляють на львівських заводах Концерну.

«Ми не випадково переглянули формат магазинів при заводах, – прокоментував операційний директор ПАТ «Концерн Хлібпром» Юрій Роговий, – керівники цих торгових точок бачили успіх магазинів в тому, щоб запропонувати покупцям вибір продукції майже, як у супермаркеті. Але ми звернули увагу на те, що в  дуже великому переліку супутніх товарів саме наша продукція почала губитися. Змішались аромати та вітрини. На нашу думку, магазин «від виробника» повинен мати свою особливу цінність завдяки близькості до виробництва. Це – свіжість продукції, її унікальний широкий вибір, найкраща ціна та новинки, які саме тут з’являються вперше».

Асортимент оновленого магазину – більше сотні найменувань продукції, серед якої: різні сорти хліба, булочки, хлібці, печиво, тістечка, круасани, мафіни, торти, рулети тощо. В одній торговій точці зібрали вироби кількох торгових марок одного виробника –  «Хлібна хата», «Львівський хліб», «Живий злак», «Наминайко», «Любляна», «Bandinelli». Тож, як запевняють в компанії, завітавши сюди, споживачі матимуть уяву про весь широкий асортимент виробів «Концерну Хлібпром».

Частину приміщення нового магазину облаштували під стріт-кафе із запашною випічкою та французькими хот-догами.

«Це не звичайний хлібний магазин, – каже Юрій Роговий, – адже тут не просто купують продукцію до вечері, але й снідають круасанами, зупиняються на обід з хот-догами, або приїжджають для замовлення тортів на урочистості. Усі ці продукти та напрямки  діяльності – результат роботи великого колективу фахівців, тож навіть кава, яку сюди постачають титулована, як “Офіційний Постачальник Двору Величності Короля Бельгійців”.

 Та що головне – тут споживач ближче до нас – він може залишити свої побажання та відгуки, або стати першим учасником дегустацій продукції, якої ще немає в інших закладах і говорити згодом із гордістю – «цю продукцію випускають тому, що я їй надав схвальну оцінку під час дегустації».

Тож запрошуємо усіх відвідати новий магазин «Хлібна хата». Графік роботи: пн – пт – 7:00 – 20:00, сб – нд – 7:00 – 19:00.

®


Читайте також:
16 Грудня, 2014 13:13
Роман Було б класно такі магазинчики в усіх районах Львова відкрити!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!