Сотні штрафів на день. У Львові відновили набір інспекторів з паркування

1103 0
Лише за 1 день у місті виписали 510 штрафів на суму 255 тисяч гривень та евакуювали 9 автомобілів.

Від сьогодні у Львові відновили набір на посади інспекторів з паркування. Згідно з законодавством, інспектор має право розглядати справи про адміністративні правопорушення. Він є держслужбовцем, який може накладати адміністративні стягнення за порушення правил паркування та затримувати автомобілі-порушники. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Інспектори з паркування тепер працюють щоденно і цілодобово. Лише за 12 березня у місті виявили виписали 510 штрафів на суму 255 тисяч гривень та евакуювали 9 автомобілів. 

Читайте також: «Передамо на потреби ЗСУ», – Садовий про авто, припарковані у неналежному місці

Управління безпеки міста просить не залишати автівки у непризначених для зупинки/стоянки місцях, де вони заважають проїзду спецтранспорту, військових, волонтерів та евакуаційних автобусів. Також львів’ян та гостей закликають максимально утриматися від в'їзду в центральну частину міста.

Нагадаємо, що на вулицях біля залізничного вокзалу виявляють багато автомобілів, які залишають вимушено переміщені особи або містяни, що перетинають український кордон. Міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що покинуті автівки евакуйовуватимуть, аби уникнути обмежень руху на дорогах та незручностей для мешканців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!