У Львові відкрили спортзал просто неба

2649 0
Там можна займатися спортом безкоштовно.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові на вулиці Виговського, 73 відкрили вуличний майданчик спрямування Strong Workout. Цей майданчик – це майже повноцінний спортивний зал просто неба, де мешканці можуть займатись абсолютно безкоштовно. 

Джерело: пресслужба ЛМР.

Тренажери комплексу дають можливість повноцінного тренування різних м’язевих груп, серед них є турнік, нижні бруса, дошка Євмінова, шведська стінка та багато інших. Головною «родзинкою» цього майданчика є інфостенд, де можна зісканувати QR-код і подивитись, як правильно виконувати ті чи інші вправи.

Читайте також: Де львів'яни можуть потренуватися. Огляд спорткомплексів

Наступний майданчик такого типу планують відкрити на вулиці Сихівській. 

Нагадаємо, у понеділок, 11 вересня, у селі Містки Пустомитівської громади на території ліцею відкрили спортивний багатофункціональний майданчик з наливним покриттям. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!