У Львові відкрили ще одне модульне містечко для переселенців. Фото

5734 0
Містечко матиме свій дитячий майданчик.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

Сьогодні, 19 травня, в одному зі спальних районів Львова – на Сихові – відкрили ще одне модульне містечко, куди переїхали переселенці з зони бойових дій. Містечко матиме свій дитячий майданчик.

«Львів забезпечує комунікаціями (вода, світло, газ), організацією побуту, а також і надалі контролюватиме, щоб такі містечка мали все потрібне для якісного життя – від прибирання території до гарантування безпеки», – каже заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: Це важче, ніж декомунізація, або Що нам робити з російською культурою 

Додамо, що загалом в обох містечках – на вул. Пулюя та пр. Червоної Калини у Львові – мешкатимуть 350 людей. Щоб поселитися у модульному містечку, людей закликають звертатися в управління соціального захисту.

Читайте також: Біль за білими дверима, або Чому Зоя боїться грому

Нагадаємо, у Стрийському парку у Львові вже понад місяць мешкають переселенці – українці, яким вдалося втекти з-під обстрілів із Маріуполя, Харкова, Краматорська, Київщини. Тvoemisto.tv розпитало їх про умови проживання в модульних будинках, їхнє ставлення до львів'ян та про те, яким вони бачать своє майбутнє. Детальніше читайте у матеріалі.

Фото Івана Станіславського/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!