У Львові відкрили центр рекрутингу української армії

1015 0
Тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації.
Фото: Львівський ТЦК та СП

Фото: Львівський ТЦК та СП

У Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Це пілотний проєкт Міністерства оборони України спільно з Львівською міською радою. Про це повідомили у пресслужбі Львівського ТЦК та СП.

У центрі рекрутингу, який запрацював за адресою вул. Костя Левицького 67, можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії у ЗСУ. У приміщенні щодня працюватимуть 5 рекрутерів, які консультуватимуть усіх охочих.

Читайте також: На Львівщині реформують ТЦК та СП. Що це означає

Важливо, що центр не матиме відношення до структур ТЦК, а рекрутери не є військовослужбовцями. Тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації.

Нагадаємо, що кабінет міністрів України дозволив територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) працювати цілодобово.

Наталія Вареник
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!