У Львові відкрили сучасне відділення кардіохірургії й трансплантації серця

1411 0
У відділенні є операційні палати та палата для пацієнтів після трансплантації.
Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги у Львові відкрили сучасне відділення кардіохірургії та трансплантації серця. Про це інформують у лікарні. 

«Важливо, що у відділенні є дві сучасні операційні та палата для пацієнтів після трансплантації з найкращою системою вентиляції, що насамперед передбачено для пацієнтів після пересадки легень», – зазначили у лікарні.

У відділенні встановили 30 ліжок, 10 з яких операційні. 

«Тепер лікування вроджених вад серця, аортокоронарне шунтування, пластика і заміна клапанів, моделювання лівого шлуночка, розшаровуючі аневризми, і завершуючи трансплантацією серця – усе це можливо в нас», – додають у лікарні. 

Вони також зазначили, що у них запрацював блок лікування порушень серцевого ритму. Завдяки сучасній системі можна буде виявити порушення в різних частинах серця з середини й робити складні операції, вживляючи пацієнтам імплантанти. 

Читайте також: Львівські медики вперше на Західній Україні ендоскопічно видалили доброякісну пухлину

Нагадаємо, що нещодавно у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги медики провели оперативне втручання 35-річній жінці з вагою 130 кг за допомогою робота Da Vinci. 

Провівши таку операцію, медики дали початок баріатричній хірургії, що включає різноманітні процедури, які проводять людям із ожирінням.

Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!