Казахи відкрили у Львові «юрту незламності». Фоторепортаж

2172 0
Попередньо, ця юрта прийматиме усіх охочих до кінця березня.
фото: максим козицький

фото: максим козицький

У Львові відкрили «юрту незламності». Вона розташована біля Порохової вежі та одночасно може вмістити 50 людей. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Для жителів Казахстану юрта – це особливе та навіть святе місце, яке уособлює сім'ю й традиції… Це вже четверта «юрта незламності» у нашій державі. Раніше такі відкрили у Бучі, Києві та Харкові», – каже він.

Читайте також: У Києві встановили «юрту незламності»

Попередньо, ця юрта прийматиме усіх охочих до кінця березня. Відвідати «юрту незламності» у Львові можна щодня з 09:00 до 19:00.

 
Фото Івана Станіславського, Твоє місто та Максима Козицького у Фейсбук
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!