На правах реклами

Який ти IT-спеціаліст. Тест

13390 2
Незабаром у Львові відкриває свій офіс міжнародна IT-компанія Intetics. Для розробників і тих, хто тільки вчиться, відкриті можливості почати тут свою кар'єру. А наразі пропонуємо пройти тест та перевірити, наскільки добре ви знаєте «словник айтішника».

За даними dou.ua, зараз у Львові в індустрії налічується близько 20 тис. ІТ-спеціалістів, є офіси понад 200 ІТ-компаній, і відкриваються нові, наприклад, львівський офіс Intetics, що з'явиться незабаром. Щороку виші закінчують понад 4000 студентів-програмістів, а випускників курсів «Як навчитися кодити за місяць і заробляти купу грошей» взагалі не злічити. Через цих людей у ресторанах, барах та просто на вулиці можна почути суміш української, англійської та якихось заклинань, які розуміють тільки айтішники.

 

 

 

ТЕГИ: тест, IT

Читайте також:
10 Квітня, 2018 11:46
Олена Дуже крутий тест! В мене 10 з 10! Доречі про Intetics ніколи не чула, а от про Redwerk знаю, що вони також у пошуках талановитих людей для своэї команди [***]s://redwerk.jobs/vacancies. В них поки э офіси у Києві та Запоріжжі. Але ці міста також вважаються розвиненими в IT сфері. Думаю, для тих, хто зацікавлений у міжнародних проектах та розвитку карєри це також гарне місце для роботи.
6 Квітня, 2018 14:19
Степан Тест на знання «галерного» жаргону)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!