На правах реклами

У Львові відкрився новий простір для занять спортом. Фото

10718 0
Тут облаштували просторі секції, звідки відкривається панорамний вид на місто.
Фото: Новий спортивнивний простір DIFFER

Фото: Новий спортивнивний простір DIFFER

У Львові на вулиці Шевченка,60 (БЦ Семицвіт) відкрився новий спортивний простір DIFFER. Спортзал займає весь 6-й поверх, має площу близько 1000 кв.м. Тут облаштували просторі секції, звідки відкривається панорамний вид на місто.

Спортивний простір поділений на кілька частин – соккер-фітнес зона, кардіо та силова зона, кросфіт, TRX, barre зони. Також буде окрема зона для масажу та fresh bar для здорового перекусу.

Із червня у вихідні дні зал буде відкритий для дітей у межах Family Day. Тут будуть проводити спортивні заняття, естафети, марафони як для дітей, так і для дорослих.

«Вам здається, що спорт забирає багато сил? Не розумієте, для чого ходити на тренування, коли й так витрачаєте енергію протягом дня? Саме правильні заняття спортом можуть не відбирати у вас енергію, а стати її постійним джерелом. Тренування для здоров’я, рухливості, гарної постави та здорової спини – всі ці напрямки розвиваються у новому спортивному просторі», – повідомляють у DIFFER.

Знаходиться спортзал у центрі Львова, тож можна ходити на тренування, не витрачаючи час на транспорт. Це новий сучасний простір з окремими секціями для різних видів тренувань, команда ковчів з індивідуальним унікальним підходом до занять.

Це місце, де спортом займаються не через тренди, а заради здоров’я та життєвої енергії, комфортне для кожного, незалежно від рівня підготовки чи цілей тренувань.

З нагоди відкриття спортивного простору при купівлі абонементу на 3 місяці, можна отримати 1 бонусний місяць на відвідування залу. Абонемент можна активувати протягом 2-х місяців. Пропозиція діє до 31 травня.

Детальніше дізнатися про новий зал та про абонементи, можна приєднавшись до InstagramFacebookTelegram, або ж на сайті.

Фото: DIFFER

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!