У Львові відкриють ще дев'ять паркувальних майданчиків. Локації

963 0
Графік роботи платних майданчиків: у будні дні з 8:00 до 20:00.
ФОТО: LVIV1256.COM

ФОТО: LVIV1256.COM

З п'ятниці, 21 квітня, у Львові запрацюють ще 9 майданчиків для платного паркування авто, загальною кількістю 172 місця. Відповідно до результатів конкурсу оператором цих паркувальних майданчиків став ЛКП «Львівавтодор».

Джерело: Львівська міська рада

Нові паркувальні майданчики відкриють у 2-й і 3-й зонах паркування. У другій зону паркування відкриють майданчик на вул. Тараса Бобанича (від буд. №8 до буд. №14).

Нові майданчики у третій зоні паркування відкриють за адресами: 

  • вул. Коцюбинського (від буд. №4 до буд. №8);

  • вул. Кирила і Мефодія (від буд. №17А до буд. №21);

  • вул. Дороша (від буд. №2 до буд. №12);

  • на вул. Туган – Барановського (буд. №2 - 6; буд. №9а, буд. №18 - 26);

  • на пл. Святого Теодора (від буд. №1 до буд. №5, від буд. №2 до буд. №6);

  • на вул. Зарицьких (від буд. №31 до буд. №39, від буд. №16 до буд. №44; від буд. №3 до буд. №5; від буд. № 6 до буд. №8);

  • на вул. вул. Водогінній (від буд. №1 до буд. № 2);

  • на вул. Щепкіна (від. вул. Лепкого до вул. Огієнка).

Графік роботи платних майданчиків: у будні дні з 8:00 до 20:00, в інший час – паркування безкоштовне. Тариф паркувальної сесії діятиме відповідно до зональності паркувального майданчика.

Читайте також: У Львові відкриють нові паркувальні майданчики. Локації

Нагадаємо, що мешканці, які проживають у будинках, безпосередньо прилеглих до паркувальних майданчиків, можуть оформити абонементи за спеціальним тарифом. Як оформити абонементи, можна прочитати тут.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!