У Львові відкриють нові паркувальні майданчики. Як оформити пільговий абонемент

1114 0
Мешканці будинків, прилеглих до паркувальних майданчиків, можуть оформити пільговий абонемент чи пільговий тариф на паркування.
ФОТО: LVIV1256.COM

ФОТО: LVIV1256.COM

Наступного тижня, з 18 квітня, у Львові запрацюють нові майданчики для платного паркування авто. Мешканці, які проживають у будинках, безпосередньо прилеглих до паркувальних майданчиків, можуть оформити абонементи за спеціальним тарифом.

Джерело: ЛКП «Львівавтодор»

Як оформити абонемент

Спочатку необхідно знайти адресу свого будинку серед переліку на сайті ЛеоПарковки, щоб переконатися, чи він безпосередньо прилягає до паркувального майданчика. Для уточнення інформації жителі також можуть звертатися на гарячу лінію за номером телефону 0800 303 007.

Необхідно підготувати такі документи: 

  • паспорт громадянина України;

  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;

  • документ, в якому зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків;

  • документи про право власності на об’єкт нерухомості, який є безпосередньо прилеглим до відповідного паркувального майданчика або документи, які підтверджують реєстрацію мешканця за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування, або інший документ, що підтверджує постійне проживання мешканця за адресою розташування відповідного майданчика для паркування.

Читайте також: У Львові можуть підняти тарифи на паркування. Як зміниться ціна

З цими документами треба звернутися у ЛКП «Львівавтодор» на вул. Пасіки Галицькі, 7 у відділі паркування, де приймають мешканців та укладають договору про пільговий абонемент чи тариф.

Графік прийому мешканців: вівторок та четвер – з 8:30 – 17:00. Перерва на обід з 12:30 – 13:00.

Нагадаємо, що у Львові запрацюють ще 8 майданчиків для платного паркування авто, загальною кількістю 109 місць. Їхні локації можна переглянути тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!