У Львові відкриють повноцінний корт для стрітболу і баскетболу

1130 0
Відкрити майданчик для мешканців планують приблизно за два тижні.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на вулиці Чорноморській завершують ремонт вуличного майданчика, скоро тут облаштують перший повноцінний корт для стрітболу/баскетболу 3х3. 

Раніше на цьому місці була стара металева конструкція висотою понад 6 метрів. Через аварійність її демонтувати, а на цьому місці вирішили зробити баскетбольний майданчик. Займається проєктом ЛКП «Спортресурс».

Читайте також: В одній з найбільших львівських шкіл відреконструювали спортивний майданчик

Капітальний ремонт цього майданчика профінансована одна із компаній. Також тут встановлять огорожу та зроблять майданчик інклюзивним: доступ для людей на кріслах колісних та пандус. Корт для стрітболу/баскетболу зроблено за нормами ФІБА, тому там вже заплановано проведення різних професійних івентів.

Відкрити майданчик для мешканців планують приблизно за два тижні.

Нагадаємо, у школі в Львівському районі за понад 32 млн гривень побудували спортзал.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!