В одній з найбільших львівських шкіл відреконструювали спортивний майданчик

3075 0
Школа має готове футбольне поле зі штучним покриттям на 1700 квадратних метрів.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

У Львові школа №32, що на вулиці Ярослава Гашека, 13, тепер має оновлений спортивний майданчик. На ньому вже займаються діти. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

«Тепер тут є нове футбольне поле зі штучним покриттям, з дренажем звичайно, бігові доріжки навколо поля, територія для проведення уроків фізкультури. І що приємно – вклалися до початку навчального року», – зазначив Любомир Зубач. 

Школа має готове футбольне поле зі штучним покриттям на 1700 квадратних метрів. Територію спортивного майданчика вже підсипали відсівом різних фракцій. Його облаштування фінансувала компанія, яка хоче зводити житло у цьому мікрорайоні. 

Нагадаємо, що з метою запобігання відволікання дітей від освітнього процесу управління освіти ЛМР рекомендує з 1 вересня 2023 року  обмежити користування мобільними пристроями у закладах освіти впродовж академічних занять та на перервах під час освітнього процесу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!