У Львові відкриють пункти обігріву. Адреси

2048 0
Один працюватиме щоденно, інший – лише у робочі дні.
Фото: 0552online.com

Фото: 0552online.com

У Львові підготували до роботи два пункти обігріву для бездомних людей. Львів’ян просять поширити цю інформацію, якщо вони бачать, що людина потребує допомоги. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Один пункт обігріву працюватиме у приміщенні Центру обліку та нічного перебування громадян, що на вул. Кирилівській, 3а. Поогрітись тут можна буде з 9:00 до 20:00.

«Саме там бездомні матимуть змогу і поїсти, і отримати теплий одяг та білизну. У цій установі постійно функціонує відділення нічного перебування для бездомних громадян, в якому вони можуть переночувати, пройти первинний медичний огляд, а також скористатись санітарно-гігієнічними послугами. Відділення працює з 20:00 до 9:00», – зазначає заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Галина Слічна.

Читайте також: Львів'ян просять приносити теплий одяг та взуття для бездомних

Другий пункт обігріву працюватиме у приміщенні благодійної організації «Регіональний центр соціальної адаптації», що на вул. Личаківській, 56. Його відкриють за умови зниження температури повітря до -10 градусів, погрітись тут можна буде тільки в робочі дні з 9:00 до 18:00.

Львів’ян також просять повідомляти про факти та місця перебування бездомних людей, які потребують допомоги, за телефонами: 233 14 79 або 233 10 49. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!