Завтра у Львові відкриють виставку фотографій молодих переселенців

1893 0
З 20 листопада по 3 грудня в приміщенні Львівської міської ради експонуватиметься виставка фото, виконаних учасниками фототабору National Geographic – Україна для молодих переселенців., – повідомляє прес-служба ЛМР.
Фото: hromadske.od.ua

Фото: hromadske.od.ua

«На виставці будуть представлені 50 з кількох тисяч знімків, зроблених молодими учасниками табору. На фото, що експонуються, – люди, які розповідали свої історії таким, як вони, переселенцям. Моменти життя, зафіксовані фотоаматорами», – розповідають організатори.

У перший день виставки відвідувачі зможуть поспілкуватися з авторами, що брали участь у фототаборі.

Протягом осені фотовиставка експонується у 8 містах України. Вона вже пройшла у Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську, Одесі, Сєверодонецьку та Слов’янську

Фототабір працював у Харкові 5-10 липня 2015 року за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAIS). Його учасники – 20 юнаків та дівчат віком від 17 до 30 років, вимушених переселенців з Криму й Донбасу, які зараз живуть в інших містах України. Протягом шестиденного тренінгу-практикуму їх вчили засобам документування реальності життя людей, що потерпіли внаслідок конфлікту на території власної країни. Тренінг поєднав у собі навчальні сесії та практичні фотозйомки в місцях поселення вимушених переселенців.

Опублікувала Яна Гончарова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!