У Львові відновили дерев'яну браму з вітражами. Фото до і після

1655 0
Ескізи розробили в «УкрЗахідпроектреставрації».
ілюстративне фото: брама на вул. Князя Романа, 26 (фото надали в GIZ)

ілюстративне фото: брама на вул. Князя Романа, 26 (фото надали в GIZ)

У Львові на проспекті Шевченка, 21 відновили дерев'яну браму з вітражами. Про це повідомляє ЛКП «Археологічно-архітектурна служба Львова» на своїй фейсбук-сторінці.

Роботи за ескізом «УкрЗахідпроектреставрації» виконали Олександр Савчук та Павло Войтович.

Брама до відновлення

Брама після відновлення

Нагадаємо, впродовж 2009-2017 років у Львові в межах проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» (GIZ) відреставрували 148 історичних брам. Торік, після того, як проект завершився, роботу продовжила міськрада.

У 2018 році у Львові відреставрували двері будинку на площі Старий Ринок, 2, дерев’яні брами в будинках на вул. Залізнична, 4, вул. Павлова, 11, вул. Котляревського, 15вул. Лисенка, 3 (дві брами), на вул. Кониського, 5, вул. Архітекторська, 3 (три брами), вул. Чупринки, 46, вул. Дорошенка, 22 і вул. Козланюка, 8, пл. Ринок, 14, вул. Смольського, 3 а також металеві брами на вул. Головацького, 22 та вул. Котляревського, 45 і вул. Лисенка, 33, пл. Данила Галицького, 3Донцова, 9 та інші.

Фото ЛКП «Археологічно-архітектурна служба Львова»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!