У Львові відновили доступ до інтерактивної карти з укриттями

2124 0
Доступ до карти обмежили на початку повномасштабної війни в Україні.
Фото: Олександр Мазуренко

Фото: Олександр Мазуренко

У Львові відновили доступ до інтерактивної карти із найпростішими укриттями для мешканців Львівської територіальної громади. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Раніше, із запровадженням воєнного стану на території України, мерія тимчасово обмежила доступ до карти, аби унеможливити потенційний доступ ворога до інформації про критичну інфраструктуру міста.

Читайте також: Укриття у храмах Львова. Де можна сховатися у разі повітряної тривоги

Тепер, після перевірки сектору відкритих даних ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» всієї інформації, карта знову стала доступною для мешканців.

Наразі найпростіших укриттів у місті є орієнтовно 6 тисяч. Ознайомитись із їх розміщенням на карті можна за посиланням.

Крім того, мешканці можуть знайти найближче укриття за геолокацією чи назвою вулиці також у Viber та Telegram у міському чатботі City Helper Bot. Щоб перейти до пошуку найближчого до вас укриття, необхідно обрати розділ «Укриття» у головному меню, ввести назву вулиці або надіслати місце вашого розташування. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!