У Львові відновили збір дров для обігріву на блокпостах

982 0
Графік роботи – з понеділка по п’ятницю, з 8:30 по 17:15.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові відновлюють збір дров для обігріву охоронців на блокпостах. На початку весни ЛКП «Львівспецкомунтранс» запровадило цю ініціативу, і зараз, з початком морозу, її знову відновлюють.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Охоронці на блокпостах, які відповідають за нашу з вами безпеку, також дуже потребують тепла. Тож, якщо маєте бажання та зайвий ящик дров, приносьте на Жовківську, 18. Годяться також старі віконні рами, дверні коробки або просто залишки старих дерев’яних меблів. Щоправда, тут бажано, щоб на деревині було використано якомога менше шкідливих речовин, як-от фарба, лак чи клей»,  пояснили у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Читайте також: Росіяни знеструмлюють міста. Як підготуватися до того, що не буде світла чи тепла

Нагадаємо, що з 1 грудня ЛКП «Львівспецкомунтранс» знову приймає великогабаритні, негабаритні та відходи побутової техніки на вул. Жовківська, 18. Прийом відбувається на вул. Жовківській, 18. Тут сміття зважуватимуть і одразу виписуватимуть квитанцію. Графік роботи – з понеділка по п’ятницю, з 8:30 по 17:15. Під час повітряної тривоги відходів не прийматимуть. 
Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!