У Львові відремонтують підсвітку фасадів 11 храмів. Перелік

2078 0
Також проведуть капітальний ремонт освітлення пам’ятника Королю Данилу Галицькому та телевежі.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Цьогоріч у Львові відремонтують освітлення 11-ти церков. Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає пресслужба ЛМР.

Наразі ремонт зовнішнього освітлення фасадів виконали у храмах Святого Михаїла, Святої Анни. Також привели до ладу освітлення кам’яниці Шольц-Вольфовичів.

«Також найближчим часом плануємо виконати підсвітку фасадів Вежі Корнякта», – каже Ірина Маруняк.

Читайте також: У Преображенському храмі виставлять для поклоніння мощі Миколая Чарнецького

Роботи на фасадах Собору Покрови Пресвятої Богородиці, храму Матері Божої Неустанної Помочі, церкви Миколая Чудотворця та церкви Вознесіння Господнього мають провести орієнтовно до середини грудня.

Також, за словами Ірини Маруняк, планується замінити освітлення у Церкві святого Юра.

«Наразі там є жовто-блакитне світло, ми хочемо його замінити на більш теплий білий колір. Аналогічно ми плануємо замінити освітлення у храмі Святої Євхаристії та храмі Святого Андрія», – каже Ірина Маруняк.

На ці роботи в бюджеті міста передбачено 2 млн грн.

Окрім церков і кам'яниць, проведуть ремонт освітлення пам'ятника Королю Данилу Галицькому та телевежі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!