У Львові відремонтують вулицю Тернопільську

2099 0
Ремонтні роботи планують розпочати наприкінці квітня.

У Львові відремонтують вулицю Тернопільську. Відповідний проект капітального ремонту замовили у Сихівській районній адміністрації міста, інформує прес-служба ЛМР.

«На цій вулиці плануємо облаштувати дорожнє покриття з плитки ФЕМ, товщиною 8 см, встановити новий бордюрний камінь, облаштувати водовідведення, провести ремонт хідників та влаштувати зовнішнє освітлення», — розповіла керівниця Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк.

Читайте також: У Львові почали ремонт Замарстинівської. Фото

Отримати відповідну проектно-кошторисну документацію планують до кінця березня, після чого відбудеться конкурс на виконавця робіт, а до кінця квітня мають розпочати ремонтні роботи.

Капітальна реконструкція вулиці відбуватиметься за дольової фінансової участі будівельників, які побудували будинки на цій вулиці, ОСББ та бюджету міста.

Нагадаємо, наприкінці грудня торік мешканці вулиці нарікали, що через будівництво житлового кварталу на Тернопільській, вулиця стала непридатною для проїзду, через вщент розбите технікою дорожнє покриття. Мешканці неодноразово зверталися до Сихівської райадміністрації, однак у відповідь отримували лише листи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!