У Львові відреставрують Палац спорту «Україна» на Мельника. Візуалізація

7925 0
Розробкою проекту реконструкції займатиметься ТзОВ «Палац спорту Україна».
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

У Львові відреставрують Палац спорту «Україна» Палацу ігрових видів спорту «Україна», що на вулиці Мельника, 18. Відповідні містобудівні умови затвердили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 30 березня.

Згідно з ухвалою, максимальна висота будинків може становити не вище 18,1 м, а максимальний відсоток забудови — 74%. Реконструкцію проводитимуть у дві черги. За функціональним призначенням ділянка, площа якої становить понад 1 га, призначена для будівництва культурних та спортивних установ. Розробкою проекту реконструкції займатиметься ТзОВ «Палац спорту Україна».

Читайте також: Між Замарстинівською та проспектом Чорновола збудують підземний паркінг. Мапа

За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, зовнішній фасад не змінюватимуть, однак суттєво добудують. Терміни роботи наразі не відомі.

Нагадаємо, Палац спорту збудували 1986 року і донедавна носив назву «Спартак». 2003 року його перетворили на ТзОВ, керівником якого, за даними Youcontrol, є Богдан Ломага.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!