У Львові власника будинку зобов’язали перефарбувати весь фасад першого поверху

3198 0
Це зроблять у колір, визначений в паспорті об’єкта.
Фото: Львівська міськрада

Фото: Львівська міськрада

У Львові власника будинку на вул. Костюшка, 4 зобов’язали перефарбувати весь фасад першого поверху у колір, який визначили в паспорті об’єкта. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Спочатку власник пофарбував фасад у жовтий колір, який виявився занадто яскравим. 

«Власнику надали лист з переліком номерів та кольорів фарб, які варто застосувати для пофарбування цього фасаду.  Але або не розібралися з номерами, або підібрали невдалого підрядника – і фасад набув зовсім невідповідного кольору», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Львові відреставрують понад 100 історичних брам та вікон. Перелік локацій

Наразі фахівці вже пояснили власнику, яким чином фасад потрібно змінити та до кінця тижня його повинні перефарбувати в колір, який зазначений в паспорті об’єкта. 

Нагадаємо, що у Львові на декількох мешканців відкрили адміністративні справи через зміну вигляду пам'яток місцевого значення.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!