У Львові водія автобуса, який насмерть збив 5-річну дівчинку, засудили до п’яти років ув’язнення

2253 0
Справу розглядали чотири роки.
фото: прес-служба поліції

фото: прес-служба поліції

Сьогодні, 7 серпня, Личаківський районний суд Львова засудив до 5 років позбавлення волі водія комунального автобуса, який збив на смерть 5-річну дівчинку у 2016 році. Про це йдеться на сайті суду.

Суд також стягнув із комунального «АТП-1» на користь батьків загиблої дитини 691 тисячу гривень моральної шкоди. Водночас водій може впродовж  тридцяти днів оскаржити рішення у Львівському апеляційному суді.

Нагадаємо, що 10 червня 2016 року у Львові автобус №3а збив дитину. Дівчинка померла на місці, а водія взяли під варту.

ДТП трапилася на перехресті вулиць Шота Руставелі та Зеленої. За інформацією свідків, дитина з бабусею та 10-річною сестрою переходили дорогу через пішохідний перехід.

Після цього на вулиці реорганізували рух, зробивши перехрестя більш безпечним та відділивши смугу громадського транспорту, а пішохідний перехід перенесли далі за перехід.

Христина Гоголь

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!