У Львові врятували пацієнта із Covid-19, який 20 днів був на ШВЛ і місяць в реанімації

1505 0
У чоловіка було 85% ураження легень.
Фотоскрін із відео ТМО

Фотоскрін із відео ТМО

Львівські медики врятували пацієнта із Covid-19, який 20 днів пробув на апараті ШВЛ та понад місяць у реанімації. Про це повідомляє 1 територіальне медичне об'єднання міста Львова.

54-річний чоловік не був вакцинований.

Читайте також: У Львові створили перше медичне об’єднання із трьох лікарень

«Це – один з тих рідкісних випадків, коли пацієнт із враженням близько 85% легень та вкрай важким перебігом захворювання – повертається додому. Більше того, тепер чоловік вирішив якомога швидше вакцинуватись», – повідомляють лікарі.

Зараз на стаціонарному лікуванні у медзакладах Першого територіального медичного об’єднання, куди входить Лікарня швидкої допомоги, 8-ма міська лікарня та дитяча лікарня на Пилипа Орлика, перебуває 219 пацієнтів із коронавірусною інфекцією, з них 33 – на ШВЛ. 95% усіх – не вакциновані.

Загалом у стаціонарах області із коронавірусом перебувають 1690 осіб (ліжкова мережа заповнена на 31,71%). Серед них 261 людина вакцинована (в т.ч. двома дозами – 165). Де можна вакцинуватися у Львові, читайте тут.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!