У День ЗСУ у Львові вшанували пам'ять полеглих Героїв. Фото

1114 0
На Личаківському кладовищі відбулася спільна молитва в честь захисників.
фото: твоє місто

фото: твоє місто

У середу, 6 грудня, у День Збройних Сил України у Львові вшанували пам’ять усіх полеглих Героїв України, які віддали життя за незалежність. Спільна молитва та запалення лампадок відбулось на Личаківському кладовищі. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як допомогти військовим. Добірка ініціатив

Зокрема, на полях почесних поховань родичі та друзі полеглих Героїв, представники міської та обласної влади, громадськість та духовенство помолилися поминальну молитву, запалили лампадки і поклали квіти до могил захисників. Також усі разом виконали Державний Гімн України. А вже о 13:00 молитва за Збройні Сили України розпочалась у Гарнізонному храмі святих верховних апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). 

 

Нагадаємо, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. З цієї нагоди головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував привітання для захисників. 

Юлія Кметик

Фото Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!