У Львові встановлять чотири радари TruCam. Перелік вулиць

80487 4
Це будуть перші радари для вимірювання швидкості в місті.
фото укрінформ

фото укрінформ

З понеділка, 13 травня, у Львові запрацюють чотири радари TruCam для вимірювання швидкості. Про це повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці у Facebook.

Нові радари встановлять на проспекті Чорновола, вулицях Городоцькій, Шевченка та Княгині Ольги. Загалом на дорогах України з понеділка працюватиме 25 нових радарів, а всього їх буде 100. Раніше на Львівщині радари TruCam вже встановили на трасі Київ — Чоп, західній об'їзній Львова, а також на дорогах, які ведуть до кордону з Польщею — до Рави-Руської (М-09, 132-191), Шегинь (М-11, 8-82) та Краковця (М-10, 8-70).

Читайте також: В Україні хочуть ввести штрафи за перевезення дітей без автокрісел

Нагадаємо, 8 жовтня патрульні почали використовувати пристрої TruCam на трасі Київ — Чоп. Протягом першого тижня водіїв не штрафували, аби ті звикли. Тут встановили відповідний знак, що попереджає про фото- та відеофіксацію. У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові автомобілі з увімкненими маячками синього кольору. З третього грудня почали використовувати радар на західній об’їзній Львова, а з кінця березня — на трасах, що ведуть до кордону з Польщею. Від початку використання приладів по Україні патрульні склали понад 138 000 адімінпостанов на водіїв за перевищення швидкості.


Читайте також:
12 Травня, 2019 19:53
Олександр хай ліпше на автострадах в населених пунктах зро[***] пішоходні переходи через міст
12 Травня, 2019 18:09
Лінивий Я не расист, але Львовом повинні керувати корінні львів'яни, навіть ті що без ахуєнного диплома(побарабану), головне щоб народилися у Львові. Краще анархія, аніж родичі зусиль.
12 Травня, 2019 14:41
Аделаїд Коли в нормальних країнах усіляко маскують радари, їздять немаркована полиція, все для того щоб водій не знав де його зловлять і ЗАВЖДИ дотримувався швидкості і ПДР! А в нас цирк, з мигалками їздять, карту покузують, ще скажіть о ткотрій годині! Така "демократія" нідочого доброго не приводить!!! Нічого не можут по нормальному зробити, суко!
12 Травня, 2019 14:28
Юрій На вул.шевченка, це жарт? Ви її зробіть спочатку
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!