У Львові виділили понад 14 млн грн для відновлення будинку, який зруйнувала російська ракета

603 0
Йдеться, зокрема, про відновлення окремих конструктивних елементів покрівлі.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові відновлять будинок на вулиці Каховській 29, який постраждав внаслідок ракетного удару по місту 15 серпня. Для цього з бюджету міста виділили понад 14 мільйонів гривень. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 24 жовтня, під час засідання виконкому ЛМР.

«Виділяємо значну суму – 14008451 грн. для проведення невідкладних  аварійно відновлювальних робіт в будинку на вулиці Каховській, 29», – зазначила керівниця департаменту фінансової політики Вікторія Довжик.

Як йдеться у рішенні виконкому, кошти з резервного фонду бюджету Львівської МТГ передадуть Залізничній районній адміністрації.

Читайте також: «Приліт» по Львову, збита ракета та ППО. Що кажуть експерти

«Для проведення невідкладних аварійновідновлювальних робіт з виведення із аварійного стану житлового будинку № 29 на вул. Каховській, постраждалого внаслідок ракетного удару зі сторони країни-агресора російської федерації 15.08.2023, у тому числі окремих конструктивних елементів покрівлі», – йдеться у рішенні.

Нагадаємо, внаслідок ракетного обстрілу 15 серпня у Львові постраждало 48 житлових будинків. Загалом пошкоджено 830 вікон та 81 вхідні двері. У 76 квартирах зафіксували тріщини на стінах. У 6 багатоповерхівках пошкоджені дахи і ще 5 покрівель потребують ремонтів у приватних будинках. Значних ушкоджень зазнав дитячий садок.  

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!