У Львові медики вимагали 50 тис. грн хабара за призначення інвалідності

9825 0
СБУ викрила на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісії, які вимагали кошти за призначення інвалідності.
Фото: Управління СБУ у Львівській області

Фото: Управління СБУ у Львівській області

Співробітники львівської СБУ викрили на хабарі одного з керівників та працівника Львівського обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК). Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Управління СБУ у Львівській області у facebook.

«Оперативники спецслужби встановили, що двоє посадовців вимагали від місцевого жителя п`ятдесят тисяч гривень за сприяння у призначенні йому законно встановленої третьої групи інвалідності на довічний термін», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ореста Фурдичка звільнили під заставу 3 млн грн

Співробітники СБУ затримали зловмисників у робочому приміщенні під час отримання всієї суми неправомірної вигоди. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

В повідомленні також зазначено, що операція з викриття зловмисників проводилась спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Фото та відео: facebook сторінка Управління СБУ у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!