У Львові викрили російську фірму, що володіла нерухомістю у центрі міста

3739 0
Нежитлові приміщення передали до АРМА.
Фото умовне / Твоє місто

Фото умовне / Твоє місто

У Львові заарештували і передали до АРМА майно товариства, кінцевими бенефіціарами якого є громадяни росії. Йдеться про нежитлові приміщення на одній із центральних вулиць Львова вартістю 3,8 млн гривень.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, підприємство незаконно заволоділо двоповерховим приміщенням площею близько 160 м кв. Для цього представники суб’єкта господарювання вступили у змову із місцевим мешканцем, який, використовуючи підроблене рішення суду, заволодів правом власності на об’єкт нерухомості. Після цього він вчинив ряд правочинів з майном задля передачі його у власність товариства.

Стосовно діяльності посадових осіб товариства та львів’янина за процесуального керівництва прокурорів здійснюється досудове розслідування за фактами шахрайства, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом та підробки документів (ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 209, ч. 3 ст. 358 КК України).

Мешканцю Львова вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, а матеріали стосовно інших – виділили в окреме провадження.

Софія Шавранська

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!